top of page

Ehdot

Täältä löydät lisätietoa siitä, mihin sitoudut ostaessasi palveluitani ja mihin minä sitoudun myydessäni niitä!

Jos ehdot vaikuttavat epäselviltä tai et ymmärrä niitä täysin, olet velvollinen selvittämään asiat minulta kysymällä ennen palveluiden ostoa. Jos epäselvyyksiä ilmenee jälkikäteen tai mahdollisissa maksunpalautustilanteissa, kaikki asiat ratkaistaan minun edukseni, mikäli asiakas ei ole selkeästi lukenut ja ymmärtänyt ehtoja.

Varaus - ja peruutusehdot

Nämä ehdot koskevat ensisijaisesti etukäteen maksettuja varauksia. Tarvittaessa näitä ehtoja sovelletaan myös muiden maksutapojen käytön yhteydessä. Käyttämällä verkkosivustoani ja ostaessasi palveluitani, sitoudut noudattamaan näitä ehtoja.

Sinun velvollisuutesi on lukea ja ymmärtää nämä ehdot jatkaaksesi palveluideni käyttämistä ja ostamista.

Ajanvaraus on sitova.

Asiakas voi kuitenkin peruuttaa tai siirtää ajan kuluitta viimeistään neljä (4) tuntia ennen sovitun ajan alkua. Alle neljä (4) tuntia ennen perutuista tai siirretyistä ajoista veloitetaan 50% maksetusta summasta, eikä tätä summaa hyvitetä uudelle varaukselle.

Jos asiakas ei saavu sovittuna aikana, veloitetaan summa täysimääräisenä, eikä sitä palauteta tai hyvitetä.

Mikäli palveluntarjoaja joutuu itse siirtämään tai perumaan varauksen, etukäteen maksettu varaus hyvitetään tai palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Ajanvaraukset otetaan vastaan sähköpostitse tai käyttämällä WhatsApp- tai Signal-sovellusta.

Ajanvarauksen voi peruuttaa samalla tavalla, kuin se on alun perin tehty. Jos asiakas varaa ja peruuttaa ajan eri tileillä, asiakkaan tulee varmistua siitä, että palveluntarjoaja pystyy yhdistämään tiedot luotettavasti.

Palveluehdot & Maksaminen

Nämä ehdot koskevat kaikkia ajanvarauksia ja etäpalveluita kokonaisuudessaan soveltuvin osin.

Jos asiakas rikkoo näitä ehtoja palvelun aikana, palveluntarjoajalla on oikeus keskeyttää palvelu välittömästi ilman erillistä varoitusta.

Palveluiden hinnat on ilmoitettu verkkosivuilla 'Palveluni' -osiossa. Hinnat eivät ole neuvoteltavissa tai tingittävissä, ja ne sisältävät 24% arvonlisäveron.

Aika varataan ja palvelun sisällöstä sovitaan aina kirjallisesti, viestimällä joko sähköpostitse, WhatsAppilla tai Signal-sovelluksessa.

Älä suorita maksua ennen varauksen tekemistä, ellei palveluntarjoajan kanssa ole sovittu muuta.

Hyväksytyt maksutavat ovat tällä hetkellä PayPal ja käteinen.

Yleisesti ottaen kaikki varaukset ja muut palvelut on maksettava etukäteen ennen palvelun toimitusta. Poikkeuksena ovat ajanvarauksen alussa paikan päällä maksettavat palvelut, mutta niissäkin suositellaan etukäteismaksua.

Palvelun aikana, jos se sisältää fyysistä kanssakäymistä, käytetään aina tarvittavaa suojavarustusta (kondomi), jotta asiakkaan ja palveluntarjoajan turvallisuus voidaan taata.

 

Mikäli asiakas ei suostu käyttämään suojaa tai yrittää poistaa sen luvatta, palvelu keskeytetään välittömästi. Suojaa käytetään kaikissa limakalvokontakteissa (pl. kielisuudelmat/suudelmat)

Asiakkaan on saavuttava varatulle ajalle päihteettömänä ja selvinpäin. Pidempien varauksien aikana voidaan hallitusti nauttia alkoholia pienissä määrin, kunhan se ei vaaranna turvallisuutta. 

Ajanvaraukset eivät sisällä anaaliseksiä, rimmingiä, eriteleikkejä, kimppoja (useamman henkilön varauksia), väkivaltaa eikä kiveksiin kohdistuvaa väkivaltaa.

En myöskään tee insesti- tai lapsiporno roolileikkejä.

Myös kaikki muu laiton toiminta palvelun aikana on myös kiellettyä ja johtaa palvelun keskeyttämiseen välittömästi.

Asiakkaan tulee pystyä ilmaisemaan omat rajoituksensa ja toiveensa palveluntarjoajalle selkeästi, jotta niitä voidaan noudattaa. Jos asiakas on päihtynyt tai muuten sellaisessa tilassa, ettei hän pysty ilmaisemaan rajojaan tai suostumustaan, palvelu keskeytyy.

Toimitusehdot

Tuotteet ja Tuotehinnat:

Tarjolla olevien palveluiden ja tuotteiden ominaisuudet sekä hinnat löytyvät kunkin tuotteen tai palvelun esittelytekstistä. Hinnat sisältävät aina 24% arvonlisäveron (alv).

 

Toimituskulut:

Jos ostat tuotteita, jotka toimitetaan postitse, toimituskuluihin lisätään kiinteä 5€ maksu. Tällaiset toimituskulut lasketaan automaattisesti.

Huomioi, että livenoudot, kuten alusvaatteiden toimitus, ovat mahdollisia vain yhdistettynä GFE- tai jutustelupalveluihin.

 

Tuotteiden Osto ja Ajanvaraus:

Voit ostaa tuotteita tai varata ajan ottamalla minuun yhteyttä. Ennen maksamista on edellytys, että olet lukenut ja hyväksynyt ehdot.

 

Maksaminen ja Maksutavat:

Tällä hetkellä käytössä olevat maksutavat ovat PayPal ja käteinen.

Yleisesti ottaen kaikki varaukset ja ostokset on maksettava etukäteen ennen toimitusta tai palvelua. Maksun voi GFE- tai jutusteluajan yhteydessä maksaa tapaamisen alussa, mutta suositelen silti etukäteismaksua.

Muista vahvistaa sopiva ajankohta palveluntarjoajalta (minulta) ennen maksamista.

Toimitusaika:

Toimitusaikataulu voi vaihdella, mutta tavoitteena on toimittaa tuotteet 1-14 vuorokauden kuluessa ostohetkestä. Tarkemman toimitusaika-arvion saat tilauksen yhteydessä.

bottom of page