top of page

PALVELUNSISÄLTÖ & PALVELUEHDOT

HOX! In English below!

Etätyttöystävä palvelu sisältää: 

 • Satunnaista viestittelyä haluamassasi sovelluksessa (whatsapp/ signal / snap) tyttöystävämäiseen tyyliin! Voimme chattailla tuhmia tai jutella mistä tahansa muustakin. 

 • Kuvia, lyhyitä videopätkiä ja ääniviestejä toiveiden mukaan muutaman kerran viikossa. 

 •   Yhden lyhyen (n.10min) puhelun kuukaudessa ennakkoon sovitusti. Muista kysyä!

 • Hintaedun etäsessioihin.  (-20€)

 

Ehdot ja muut palvelutiedot: 

Palvelun perustana ja pääpainopisteenä on tyttöystävämäinen viestittely, joka voi halutessasi olla kaikkea vakavasta ajatustenvaihdosta tuhmaan flirttailuun. Palvelu ei ole täysin verrattavissa seksipuhelimeen tai seksichattiin, vaan korostan, että kyse on nettityttöystäväpalvelusta. Et siis voi käskeä minua tekemään asioita, mutta voit pyytää ja mahdollisuuksien puitteissa toteutan! Palvelun lisämausteena toimivat kuvat, videot ja ääniviestit. Jos taas kaipaat pelkästään kuvia ja videoita / pornonpaa materiaalia edullisesti, suosittelen seuraamaan onlyfans-artisteja.

Minutkin löytää nykyään myös onlyfanssista! Pidän siellä varatyttöystävän "supersalaista" päiväkirjaa... Postaan sinne tämän palvelun tueksi teaser kuvia, lyhyitä videoita ja ääniviestejä 10$ kuukausihintaan. Sisältöni on toki suht. kilttiä. 

Onlyfans.com/sonjasisu

 • Kommunikaatio on avain palvelun korkeaan laatuun! Kerrothan siis mistä pidät, mitä erityisesti toivot ja haluat palvelulta. Oma aktiivisuutesi heijastuu myös minun aktiivisuuteeni <3 Päivätasolla aktiivista viestittelyä on 10-15 minuuttia, joka voi olla yhtenäistä tai satunnaista. Voidaan sopia, toivotko yhtenäistä chattijaksoa päivittäin sovittuun aikaan vai satunnaisempaa vastailua pitkin päivää.  Voit siis vaikuttaa palvelun laatuun ja luonteeseen. En ole meedio, joten en kykene lukemaan ajatuksiasi - kerrothan niistä siis minulle!

 

 • Minut tavoittaa päivisin vaihteleviin aikoihin, mutta parhaiten vastailen viesteihin 10-18 välillä. Huomaathan, että niin kuin oikeallakin tyttöystävällä, on minulla myös oikeaa elämää ja käyn myös muissa töissä. Vastailen viesteihin normaalisti päivittäin! Poikkeamat viestittely aikataulussa tai aktiivisuudessa on mahdollisia, sillä harrastukseni saattaa rajoittaa viestittelyä muutaman kerran vuodessa niin, että joinakin päivinä en pääse vastaamaan lainkaan. Näistä ilmoitan aina etukäteen ja selkeät pidemmät ajanjaksot (esim viikko) korvataan lisäaikana! En aina ole kotona, joten laitan kuvia ja videoita, kun siihen on mahdollisuus.

 

 • Kuvissa, videoissa jne. Ei näy kasvojani kokonaisuudessaan. Kasvoni näkee vain livetapaamisilla.  

 

 • Palvelumaksua ei palauteta, sillä palautettavaa tuotetta ei ole. Huomaathan, että 80€/kk vastaa hinnastossani yhden yksittäisen 10min custom-videon hintaa, joten rahallesi saat varmasti vastinetta. Erimielisyyksissä palvelunarvo voidaan korvata videoilla tai kuvilla. 

 • Hinnan tarkennus: 80€/kk, saat kuukausitasolla n. 8 tuntia chattailua yhteensä. Tämä tarkoittaa n. 10-15min / päivä. Tällöin palvelun tuntihinnaksi muodostuu 10€/tunti. Tämän päälle tulee myös satunnaisia kuvia, sekä videoita. 

 

 • Verkkosivuston kautta tilaamalla, tilaukseen on saatavilla automaattinen veloitus, jolloin tilaus jatkuu automaattisesti ja kuukausimaksu veloitetaan kuukausittain. Jos tarvitset apua automaattiveloituksen poistamiseen tai haluat peruuttaa tilauksen kokonaan, ilmoita siitä niin korjataan asia. Oikeus palveluun kuitenkin säilyy maksetun kauden loppuun saakka. (esim. Aloitat ja maksat tilauksen 14.5. on sinulla oikeus palveluun 14.6. saakka.) Maksukausi on aina kuukausi. 

 

 • Palvelun voi ostaa muilla maksutavoilla vain kuukaudeksi kerrallaan ja sen voi lopettaa / peruuttaa milloin tahansa.  Oikeus palveluun kuitenkin säilyy maksetun kauden loppuun saakka. (esim. Aloitat ja maksat tilauksen 14.5. on sinulla oikeus palveluun 14.6. saakka.) Maksukausi on aina kuukausi.  

 

 • Maksut suoritetaan etukäteen verkkosivuston, Mobilepayn, Paypalin kautta tai tapaamisen yhteydessä. 

 • Palveluntarjoaminen voidaan lopettaa palvelumaksua korvaamatta, mikäli asiakas ei ole hyväksynyt ja ymmärtänyt näitä ehtoja tai rikkoo niitä tahallaan varoituksesta huolimatta.

 • Tärkein sääntö: Et voi käskeä - voit pyytää ja ehdottaa. En ole sätkynukke, mutta toteutan mielelläni järkeviä pyyntöjä ja toiveita kun se on mahdollista.

TERMS AND CONDITIONS

Service includes:
 

 • Text chatting via whatsapp, signal or snapchat. We can chat about anything you like.

 • Photos and short videos and audio clips almost daily.

 • One short phone call (10minutes) per month.

 • Discount (-20€) for cam sessions.

 

​Terms and other information:
 

 • Service is meant to be fun, light, flirty text chatting with online girlfriend. (Me.) We can chat anything you like, like daily things, news, or flirty naughty chat! Videos, photos and audio clips are just a little extra for the service. If you want only photos or videos you can subscribe my onlyfans or order custom photos and videos.

 

 • Communication is the key for the high quality service! Please, tell me what you like and what do you wish from the service. Your activity is also important for making this service work!

 

 • The best time I am available is between 10 am and 6 pm. Please, notify that like any real girlfriends, I have real life. I try to be available as much as I can and I will reply your messages daily! Some exceptions may come, but my goal is to offer my best!

 

 • Photos, videos etc. will not show my face completely.

 

 • Payment will not be refunded. Notify, that this service cost 80€ per month and that is as much as one 10 minutes long custom video! So You will get what you pay for.

 

 • If you order via website you can have auto payment. Order continues and payment will be charged monthly. If you want to cancel your order or need help with cancelling the auto payment, let me know so we can fix the issue! Your right to use the service will continue as long as you have paid. (Means, if you order and pay the service at 14.5. you have right to use the service until 14.6. even if you cancel the order at 16.5.) Payment period is always a month.

 

 • You can buy the service with other payment methods just for one month and you can cancel it any time. You will always have the right to use the service as long as you have paid.

 

 • Payment will be charged before hand via website, or mobilepay / paypal.

Ei paketteja saatavillaKun palvelupaketteja on ostettavissa, näet ne täällä.
bottom of page