top of page
Etsi
  • Writer's picturesonjasisu

Tulevaisuuden suunnitelmat

Helmikuussa tuli seksityöuraani täyteen huikeat 7 vuotta ja se on mielestäni aika monta. En aloittaessani kuvitellut tekeväni tätä työtä näin pitkään ja olenkin suorastaan hämmästynyt. Työ on ollut miellyttävää ylä- ja alamäkineen sekä antanut minulle paljon niin monella eri tasolla.


Nyt on kuitenkin tullut aika jälleen muuttaa toimintatapaani ja muutamia asioita palveluissani sekä päivittää teille mun tulevaisuuden suunnitelmat. Mitään erityisen radikaalia ei omasta mielestäni ole luvassa, mutta joillekin vakkareille nämä voivat olla ikäviä uutisia. Muutokset ovat kuitenkin välttämättömiä nykyisen elämäntilanteeni takia. Toivottavasti täysin yllätyksenä tämä ei tule kellekään, olenhan alkanut pohjustaa tätä hieman vajaa vuosi sitten ja vielä enemmän syksyn aikana.


Kuten urani alussa, tein pääkaupunkiseudulla vain outcallia, satunnaisesti järjestäen incall mahdollisuuksia ja keikkailemalla muissa kaupungeissa. Parin vuoden ajan pystyin tarjoamaan Helsingissä vakituisen paikan tapaamisille. Nyt kuitenkin olen palaamassa vanhaan malliin, eli Outcall-painotteisuuteen.


Tämä päätös johtuu sattumasta sekä tarpeen ennakoinnista. Kuten olen joillekin maininnut, niin en asu enää Helsingissä. Olen sattuneista syistä joutunut muuttamaan (kiitos naapuri & paloturvallisuus) ja muutin toiseen kaupunkiin asumaan. Tällä hetkellä työskentelen useammassa eri projektissa, jotka vaativat pääomaa ja aikaa. Siitä syystä esimerkiksi Onlyfans on ollut häpeällisen hiljainen.


Kevään aikana tulen panostamaan keikkailuun! Onnekkaita kaupunkeja ovat ainakin: Kuopio, Joensuu, Jyväskylä, Tampere, Turku, Oulu, Rovaniemi ja Seinäjoki. Lyön piakkoin keikka-aikataulut lukkoon ja alan ottaa ajanvarauksia vastaan.


Outcall-keikat onnistuvat muillekin paikkakunnille tutun "+polttoaineet ja mahdollinen majoitus"- lisän avulla. Majoitukset ovat keskiarvollisesti maksaneet 100-150€ ja polttoaineet olen veloittanut todellisen kulutuksen mukaan, joka on n. 7L/100km. (Bensa/Diesel)

Nuo lisämaksut kuitenkin lasken etukäteen, joten yllätyksellisiä kuluja ei tule. Kustannukset pyöristetään lähimpään kymmeneen euroon. Lähtöpisteeksi lasken Helsingin, sillä se toimii "asemapaikkanani".


Outcall silloin, kun olen jo valmiiksi paikkakunnalla ei yleensä tuota lisämaksuja, jos paikka on helposti tavoitettavissa tai oikeasti reitin varrella. Reitiltä poikkeamiset onnistuu polttoainekustannuksen mukaisesti :) Aikataululliset haasteet saattavat outcallia kuitenkin jonkun verran rajoittaa keikkaillessani.


Onlyfansiin tulen tuottamaan jatkossa sisältöä keikoiltani, sillä haluan pitää nykyisen kotini poissa Onlyfans-videoilta. Tulen panostamaan seksityöaiheisiin postauksiin ja paljon rakastettuun höpöttelyyn! Höpöttelyvideoita tulen kuvaamaan mahdollisuuksien mukaan myös keikkojen ulkopuolella, sellaisissa paikoissa, jotka eivät ole tunnistettavissa.


Aiemmin postauksessa mainitsinkin työskenteleväni useassa projektissa. Se vaikuttaa valitettavasti edelleen vastausaikoihini. Nyt keväällä olen hyvin tavoitettavissa, mutta kesällä on tulossa pidempi "loma" tästä työstä, jolloin en ole tavoitettavissa. Keväällä kannattaa siis panostaa aikaa minun tapaamiseen, jos sellaisesta on jo pidempään haaveillut.


Projektit joissa työskentelen on humanitaarisia ja niistä ei tällä hetkellä makseta palkkaa tai maksetaan hyvin pientä palkkaa ja kulukorvauksia. Sen vuoksi, arvostan kovasti pieniäkin tippejä, sillä ne helpottavat säästämistä sekä minulle tärkeiden harrastusten ylläpitoa ja tavoitteiden saavuttamista. Tulevaisuudessa toivon, että yksi projekteista alkaisi tuottamaan tulosta, mutta sitä ennen se vaatii investointeja turvavälineisiin ja muuhun tarvittavaan kalustoon. Voit siis luottaa, että palveluihini käytetyt rahat tukevat suorasti tai epäsuorasti humanitaarista toimintaa Euroopassa. (Kuitenkin niin, ettei kukaan hyödy seksityöstäni... Eli en ole minkään organisaation parituksen uhri XD Vaan vapaaehtoisesti käytän itse tienaamaani rahaa siihen mihin lystään :D)


En osaa sanoa, mikä tilanteeni on syksyllä seksityön osalta. Tilanne elää nopeilla sykleillä, jotka eivät ole täysin ennustettavissa. Tavoitteeni kuitenkin on, että projektit työllistäisivät minut 100% tulevaisuudessa, jolloin seksityö väistämättä jää taka-alalle tai tippuu kokonaan pois. Eli nyt ei siis kannata enää kauaa vitkutella ;)


Jos haluat tukea pyrkimyksiäni, kannattaa ihan tukimielessäkin tilata mun onlyfans-tili: Onlyfans.com/sonjasisu Sekin auttaa jo paljon! <3


Kiitos kaikille jotka luitte ja olette seuranneet mun matkaa! <3


334 katselukertaa2 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

2 Comments


kihuta
Apr 13

Heippa pitkästä aikaa! Kiva kuulla kuulumisiasi.

Muutokset kuuluvat elämään. Toivon sinulle menestystä projektiesi kanssa.


Näyttää siltä, että emme ehkä koskaan tapaa. Olen tosi harvoin Helsingin seudulla siten, että minulla olisi paikka missä tavata. Ikäkin alkaa minua jo väistämättä painaa eikä minusta enää kauaa taida olla sänkyseuraksi. Palaan siksi jossain vaiheessa takaisin tukemaan sinua OF:n puolellelle. Sinun höpöttelyjäsi onkin jo ikävä.

Like
sonjasisu
sonjasisu
Apr 13
Replying to

Moi! Voi sinua! Yritän kyllä ilmoitella ajoissa, kun järjestän incall-mahdollisuuksia helsinkiin ja muualle suomeen <3 Älä vielä heitä kirvestä kaivoon, jookos? 😍Suukkoja! Kiitos tuesta 💋

Like
bottom of page